81
Ти правий, бо ти ще живий.
82
Якщо ти дурень, не будь дурнішим за себе.
83
Старість вбиває людину раніше, ніж її ховають.
84
Язичники вклоняються деревам,
Християни – дошкам з розпиляних дерев.
І ті, і ті – ідолопоклонники.
85
На сьогодні благовоніє втратило благо,
залишилось воніє.
86
Сучасний світ – це війна брехунів.
87
Не залатати світ скажений
старими латками брехні.
88
Не вони робили історію, а історія робила їх.
89
Перший відомий людству погром був учинений євреями.
Перед тим як тікати із Єгипту, вони вночі порізали і пограбували довірливих єгиптян. («І сталося в половині ночі!»)
90
Життя людини – це частина історії всього народу.
(далі – ще пишеться)