71
В Україні крадіїв називають багатіями, бідних – електоратом.
72
По венах політиків всіх націй і народів долар ллється.
73
Усі релігії існують тільки для бідних людей, які (релігії) підтримуються владою, щоб люди бідні хоч якось змогли жити і працювати на ту ж таки владу.
74
Багата людина та, що не потребує зайвого.
75
Людина при владі завжди небезпечна.
76
Суспільство чекає від політиків нових облич, а вилазять нові морди.
77
Поет справжній – у своїх віршах, решта – це не він.
78
Спільноти національних меншин в Україні є державою в державі, вони більш об’єднані, тому і більш успішні за титуловану націю.
79
Найзліші вороги – це колишні найдобріші друзі.
80
Розуміння Бога, тобто образ втілення Його, людству не відомий. Поклоніння образам – це ідолопоклонство.
(далі буде)