Коли об’єднує любов два серця назавжди,
Щаслива пара обіцянку хоче дати
Як буде важко: «Зупинися, пережди»,
А потім зможете спочатку все почати.
Якщо ви разом, ви-одне життя.
Ви-ціла, неподільна половина.
Бо чоловік без жінки, як мале дитя,
А жінка без коханого- це недописана картина.
Ви пронесіть любов свою як від початку так і до кінця.
Зумійте не згрішити, міру майте.
І в 70 разом із дітьми,випийте винця.
На золоте весілля молоді роки згадайте.
Повірте,в розкоші ви щастя не знайдете.
Від дорогих речей міцнішим шлюб не стане.
Лише в підтримці ви складні шляхи пройдете.
І лід «розлуки» зразу же розтане.
Одне крило не має стільки сили,
Без іншого високо не взлетить.
І щоб вам не казали, не просили.
Своє кохання ви зумійте захистить.
Кохайте щиро, віддано, ласкаво,
Обман залиште і по совісті живіть.
Коли запал в очах горів і вам було цікаво,
Ви той запал до смерті збережіть.