1
Роблячи добро, людина сильнішає.
2
Книга Гінеса – книга людської дурості.
3
Всі люди створені мавпами, але різними мавпами.
4
Молодість не зрозуміє старість, поки сама не постаріє.
5
Скільки потрібно зябликів, щоб підтвердити теорію Дарвіна
про еволюцію птахів?
6
Чим величніша твоя мета, тим менше зустрінеш перешкод на шляху до неї. Цей шлях не для дурнів.
7
Якщо чекаєш на кінець Всесвіту – Він прийде.
8
Важко бути чистим у багні смердючим.
9
Винна не мова, а винен язик, який її вживає.
10
Невігласи з докторськими ступенями роблять більше шкоди
суспільству, ніж невігласи без ступенів.
(продовження буде)