ХРИСТОС ВОСКРЕС ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!
СРІБНІ ДЗВОНИ ЗАДЗВОНИЛИ
БЛАГОВІСТ НЕСУТЬ З НЕБЕС
БІЛИ ГОЛУБИ СПОВІСТИЛИ
ХРИСТОС ВОСКРЕС ! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!
ЗАПРОШУЮТЬ НАС НА СВЯТО
НА БОЖЕ ВОСКРЕСІННЯ.
У СЛАВІ , БОГА ВИТАТИ
У ВІРІ -НАШЕ СПАСІННЯ.
РАДІСНА НАДІЯ ВОСКРЕСАЄ
У КОЖНОМУ СЕРЦІ І ДУШІ.
ГОСПОДЬ УСІХ БЛАГОСЛОВЛЯЄ
ОСВЯЧУЄ ПАСХУ НА ЗЕМЛІ.
ІСУС НАС ВЕДЕ У БОЖИЙ ДІМ
ДО СВІТЛА ЛЮБОВІ ДОБРА
ЩОБ РАДІСТЬ ВІДНАЙТИ У НІМ
У МИРІ ЖИТИ МНОГІЇ ЛІТА.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.