СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові ТРИНАДЦЯТИ МІЛЬЙОННИЙ РІК
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
ТРИНАДЦЯТИ МІЛЬЙОННИЙ РІК
Тринадцяти мільйонний рік Я бачу в світі.
Тринадцяте число й грудневий день величний.
Свою Я зрію Україну в буйноцвітті,
Хоч вірш пишу у пандемічний час квітневий.
ЗА ВСЕ Я ДЯКУЮ ОТЦЮ-ТВОРЦЮ ЗЕМЛІ ТА НЕБА!
ДІТЕЙ ПРОШУ: МОЛИТИСЯ ДО БОГА, БО – ПОТРЕБА!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)