Диво
І так наш світ повитий горем та журбою,
Нехай ніхто не плаче по мені,
Нехай не засмучу нікого я собою.
Нехай побачу я в смутні для себе дні
Утіху щиру та усміхи ясні!
Леся Українка
У кожного в житті є такі події, після яких твоє життя кардинально міняється. Як правило, вони є одними з най непередбачуваних і рідко приносять радість. Саме в цей період ми проживаємо настільки складний відрізок часу, що внаслідок цього переосмислюємо усе своє життя, його цінності та й взагалі формується зовсім інший характер людини.
Кажуть, що горбатого виправить лише могила. Чесно кажучи, я готовий із цим посперечатись. Людина може змінитися і міняється саме в той момент, який я називаю переломним. Чому переломним? Тому, що саме цей момент переломлює твоє життя на до і після. Але не завжди є це «після». Багатьом людям просто не вистачає сили, перш за все духовної, щоб пережити непередбачуване і знову стати міцно на ноги.
Коли настає цей переломний момент? Як сказано було вище, він є непередбачуваний і приходить саме тоді, коли ти його зовсім не очікуєш. Тож не можливо відповісти у якому віці він прийде до вас і як проявиться. Тай ніхто відразу цього не розуміє. Тому, що тоді, над всією цією «мудрістю» ми не замислюємося. В цей час для нас головне, як це все пережити і де для цього знайти сили.
А й справді, де знайти сили…?
Віра. Найголовніше, що має людина в цей момент – це її віра. Наприклад, я вірю в диво.