СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
СЛУГА ДИЯВОЛА – БРЕХУН І БАЛАБОЛ!
Слуга диявола – брехун і балабол в Вкраїні.
Антипко взяв Московію й слугу під захіст свій.
Лиш мріє, щоб країни й нарід встали на коліна,
Бо для керма повій – ілюзія їх мрій.
Все зло у світі Ми з Отцем зітрем з лиця землі!
Грядуть лячні, буремні на планету дні й в імлі…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
15.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)