Я ТАК ТЕБЕ ЛЮБЛЮ
Слова до пісні.
Привітно усміхнулось сонце
У саду, цвіт вишні розквітає.
Шумлять ясени на осонні
І лебідь, лебідку шукає.
Ти ,чуєш, я так тебе люблю!
Немов весну сизокрилий птах.
І до тебе, на крилах лечу
Оспівать, твою вроду у піснях.
Дзвенить , у серці дивна струна
Водограй ,над берегом ріки.
Будує мости до щастя весна
Лунають пташок дзвінкі голоси.
Ти, немов троянда розцвіла!
Від твого погляду шаленію.
Дай,поцілую солодкі уста
До серця обніму і залелію.
Запрошую,тебе в зоряну ніч
Де ясен місяць виглядає зорю.
Щоб запалити тисячі свіч
І сказати :що тебе люблю.
М ЧАЙКІВЧАНКА