Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Мамі рідного Брата по Отцю Ісусу Христу – РИДАЛА ПРИСВЯТА МАРІЯ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Мамі рідного Брата по Отцю Ісусу Христу – РИДАЛА ПРИСВЯТА МАРІЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Мамі рідного Брата по Отцю Ісусу Христу – Святій та Дорогій
Богородиці Діві Марії, яка вела Мене з народження за руку до першої зустрічі
та першої розмови з Господом Богом.
РИДАЛА ПРЕСВЯТА МАРІЯ
А небо в гніві загриміло над землею,
Як в оний час ридала Пресвята Марія.
В сльозах Отця благала серцем та душею,
Врятуй Ісуса, Боже, та зішли Андрія.
Тож Матір Божа знала про земного Брата,
Який по крові рідний від Свого Отця.
Душа її була нараз з Христом розп’ята,
В цей час Вона була, мов ніби без Лиця.
Все сталось по словах Пречистої Марії,
Андрій зійшов у Брата день й в Його годину.
Небесного Отця зерна здійснились мрії.
Навічно Господь Бог послав свою родину!
Ісус й Андрій прийшли у ваш, миряни, світ!
Зійшли Вони в цей світ, але не з цього світу!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)