Не відали ми - Чорний Вік розпочався
В китайському місті -Ухані.
Там вірус-приблуда,
Страждання для люду.
Спустив свої стріли сірчані.
Підступно з Китаю до нас завітав,
Стинає нахабно косою
Як крила ворони - біду розпластав
Бідняк чи багач ти,
Даремно не плач ти-
Токсичною плачеш сльозою.
Бо рідні твої - проводжать не прийдуть,
Інфекція житиме в тілі.
Та служби медичнії - місце знайдуть...
І тіло твоє - землі віддадуть.
Сховають у братській могилі.
Нежданно приходить у хату біда,
До неї ніхто не готовий.
Священник не прийде тебе сповідать...
Старий ти чи юний
Полопались струни-
Кінець метушні безтолковій!
То що ж ми зробили із нашим життям?
Коли доброту розгубили?
Ми душу відкрили другим почуттям-
Щоб заздрість й жадоба-
До самого гроба!
Без вірусів нас погубила!
10.04.2020р. 16-15