СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Батькові та Брату НАРОДЕ МІЙ, З ІСУСОМ БУДУ ВАС СУДИТИ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
НАРОДЕ МІЙ, З ІСУСОМ БУДУ ВАС СУДИТИ!
Народе Мій, Ми скоро з Братом будемо судити вас!
Живих і мертвих, бо – це з дозволу Небесного Отця!
Ось-ось настане на землі й в Творця державі Божий час!
А Я просив: моліться й бережіть серця від острівця!
Тож острів та оазис – це не місце від гріхів своїх
І на планеті схованки нема від Божої покари!
Безумними людці Мої слова вважали й їх брав сміх,
Бо не боялися народці Господа лячної кари!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)