У кожного Доля - даність!
Улоговин спад і щити...
Та кисень куди розлогіш,-
над гори, над діл-острови...
У кожного Доля - вибір!
Паломництва час живий...
Розсипав стокроток садами
обранець квітневий мій...
У кожного Доля - Витвір!
Залежно як все прийму...
В щоденність,- як на молитву,-
нестиму у серці жагу...
Згорить сонце,- попелом стане,-
щоб стріти кохану зорю...
У них долі різні як даність.
Та Всесвіт їх сплів у одну!
Бо простір - пульсація кисню!
Без нього чи Доля жива?
Ми даністю різні та вибір
сплітає нас сенсом Життя!
08.04.2020р.