Я – наречена!
Весна так робить рік у рік,
Коли буянить вишні цвіт,
Коли, мов сніжні, пелюстки,
Вдягає з дерева – мені!
З берези – кульчики ошатні,
Тендітні, ніжні, делікатні,
Звисають вниз, мов водоспад,
В природи море є принад.
Браслетик бджілки одягають.
Ромашки сонечко тримають,
Пухнасті котики із басьок,
Лягли на шийку, мов у казці,
Імла фату плете щоранку,
Завжди лишає біля ганку,
Із зорей ясних – діадема,
Весна – майстриня, королева!
З дитинства шиє мені плаття,
Під спів цикад, під жар багаття,
Та знову дощ….нечемна злива,
Всі пелюстки додолу змила….
Я – наречена!
Весна так робить рік у рік…