СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові Я – КОРОНОВАНИЙ ОТЦЕМ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
Я – КОРОНОНОВАНИЙ ОТЦЕМ!
Я – коронований Отцем Небесним,
Щоб на планеті злу прийшов кінець!
Навік Свята земля Моя Воскресне!
Завжди зі Мною – Божий пломінець!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.04.2020 р.
Написано вночі – 02:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)