СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці
СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – УКРАЇНА!
Святої Трійці й ваша, люди, – Україна!
Країну бережіть свою, як рідну неньку!
А найдороща у сльозах й важких руїнах,
Бо думали людці завжди лиш про кишеньку!
Тож нечисть, що всякчас була в вкраїнській владі,
Постійно нашу Батьківщину потрошила!
Людці цьому були коли завгодно раді!
ГИ**ТА в церкви заходила та грішила!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)