СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові ОТЦЯ Й МОЯ ПОКАРА!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
ОТЦЯ Й МОЯ ПОКАРА!
Хто був і є при владі в Божій Україні,
Очікує Отця й Моя страшна покара!
А тих, хто з ними був й за їх спиною в тіні,
Також лячна й велика жде небесна кара!
Немає прощення тому, хто мав кермо.
Хто нагло та цинічно обкрадав державу.
Мою Вітчизну рідну заганяв в ярмо,
А мовив, що працює Господу на славу.
Нема такого Президента, що не крав.
Народ Мій виживав та покидав Вкраїну.
За неї проливав і проливає кров.
Тож помирає він за пісню солов’їну.
Співаночка вкраїнська й мова – вічні на планеті!
Повторюю народам всім, що в Всесвіті Я – Третій!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)