Що тримає всі пари у купі?
Небажання самотності, може?
Безліч страхів щось не здолати,
Забезпеченість, зручність, ложе?
Звичка, несила що-небудь змінити,
І опіка над дітьми брехлива?
Папірці, документи і спадок,
Репутація чиста й цнотлива?
А ще - шана та дружні стосунки,
Коли відстань ти враз подолаєш,
Щоб той біль втамувати людині,
Яку більш за усе поважаєш?
Залишилось єдине - кохання...
Без підгрунтя, пояснень, обмежень,
Без своєї частинки ти - мариш,
Ти не чуєш чужих застережень...
Хочеш всю цю людину пізнати,
І несеш все життя в подарунок,
Всі дрібниці лихі не дратують,
Як з'єднаєтесь ви в поцілунок...
І нехай гомонять всі довкола,
Щастя з вами пробуде до того,
Як не станете Дивом вважати,
Вашу зустріч між решти земного...