Нехай надворі й дощ холодний,
Знайду і в каплях я красу.
Сьогодні так,весь день мінорний,
Та й тут я плюс знайду.
В сльозах відвертих знайду я ліки,
У тиші - мудрість, істинну - в душі.
І від життя прийму усі недоліки,
Доки любов живе в мені.
Допоки ти - сонячна моя весна,
Зимою полонена, нездійснена,
І всеодно співатиме душа,
Коханням справжнім воскрешена.
Й нехай дощі - вони безсилі
Якщо судилось двом любити.
Коли, немов, одна душа надвох
І в темноті зі світлом будуть жити.