МОЛИТВА ВРЯТУЄ СВІТ
Позакривались, від вірусу у хаті
Нікого ніде, не видно ні душі.
І за крок , до смерті : бідні, й багаті...
Ніхто , не викупиться за бариші.
Людина , стала безпомічна, безсила...
І повсюди, паніка... страх, що буде?...
Та , на все , є Господня воля і сила
Кажуть , що береженого ...Бог, береже.
Біжимо, у кам'яну пустиню за вітром
Божевільня ,у нескінченій гонитві.
Туман, пеленою на очах... не бачимо, світло
Знищуємо ,все руками війною, у битві.
Віра ,у завтрашній день дає надію
Що спільна молитва врятує від бід.
Зійде , сонце Бога з щезне пандемія
І вовіки , буде творити добро світ.
М ЧАЙКІВЧАНКА