З тобою час минає не помітно....
Хто ти, чому прийшов в моє життя
І чи з тобою сонечко засвітить,
Чи буде душу мучать каяття?
Хто ти? Моя одвічна мука,
Чи капля щастя серед сірих днів?
Хто ти й чому в життя постукав
Й в моїй душі надію розбудив?
Невже ти той?... невже ти мій?...
незнаю...
І те що відчуваю в даний час -
Найбільше щастя, наш шматочок раю?
Чи знову доля обманула нас?
Ні, це все не може буть обманом...
Ти не такий як всі... ти зовсім не такий...
Бо я немов окутана дурманом,
Й дурман якийсь цей солодкогіркий.