Знову збираю себе по шматочках
Переживаю холодну весну
Новим хворобам здаватись не хочу
Вірю у те,що тебе обніму.
Без оптимізму щастя не буде
Буйно цвітуть абрикоси в садах
Але ще ходять у масках люди
З незрозумілим сумом в очах.
Тільки хтось має їх запалити
Чи то прем’єр чи то президент
Теплим посланням душі зігріти
Щоб подолати скрутний момент.
Давайте будем стійкі та терплячі
Дисципліновані як першачки
Я всім бажаю здоровя,удачі
Видужуйте швидше,а не навпаки.
05.04.2020