Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Небесному Батькові та Брату Я - СИН ОТЦЯ! Я - БРАТ ІСУСА! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Небесному Батькові та Брату Я - СИН ОТЦЯ! Я - БРАТ ІСУСА!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
Я – СИН ОТЦЯ!
Я – БРАТ ІСУСА!
Я – Син Отця!
Я – Брат Ісуса!
Я – Їх Серця!
Й до Них молюся!
Я Бога – Син!
Я Бога – Брат!
Я – не один
Й Я дав порад!
Людці не чують,
Мою науку!
Телефонують,
Бо мають муку!
Страждають душі,
Невіра – правді.
В очах лиш – гроші
Й щасливі – справді!
Великий – гріх,
Людей дурити!
В мерзоти сміх –
Несамовитий.
Брехня – це зло.
Антипка – друг.
Й веде в ярмо
І без напруг.
Лиш глянь навкруг,
Кипіння в масі.
Голодних рук,
А на Донбасі...???
Вмирають люди,
За Україну!
Хоча за, що…???
За перемогу…???
Яку й нащо…???
У владі юди!
Тож край в руїні!
Відомо Богу!
Святі – в Мені!
А Я – в Святих!
Це Трійці – Імені!
Тож світ затих!
Омиюся Святим Вогнем!
Й Святий Вогонь зі Мною Буде!
Навік Я з Божем Іменем
Й планета враз олжу забуде!
ТОЖ ПРАВДОНЬКА ПРИЙДЕ В ВОГНІ!
МОЇ НАСТАНУТЬ ВІЧНІ ДНІ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)