Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується Дорогій, Святій ТрійціЖИВУ Я З ТРІЙЦЕЮ СВЯТОЮ! Я ТРЕТІЙ - У РОДИНІ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується Дорогій, Святій ТрійціЖИВУ Я З ТРІЙЦЕЮ СВЯТОЮ! Я ТРЕТІЙ - У РОДИНІ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці
ЖИВУ Я З ТРІЙЦЕЮ СВЯТОЮ!
Я ТРЕТІЙ – У РОДИНІ!
Я зі Святою Трійцею живу завжди!
Щоденно з вдячністю до Неї Я молюся!
Я там, де Батька й Брата – Їх Святі Сліди!
Я – Третій поміж Них, але гріха боюся!
Моліться, люди, до Небесного Отця,
Бо Я із Братом поклоняємось Йому!
І не шукайте для утечі острівця
Тому, що підете усі до пекла в тьму!
Чому земля не слухає Отця й Мене,
Невже пиха мирян щоденно дусить їх…???
І думають, що кара Божа всіх мине
Й для них непослух у житті – маленький гріх.
В страшній розрусі скоро буде світ й в вогні.
Мій вогняний прихід чекайте на планеті.
Не вірили ви Господу й тепер Мені.
Тож часто в віршах Я пишу, що в світі – Третій!
Повторно всіх мирян прошу: моліться, люди,
Хоч на Святій землі у більшоті – іуди!
ЖИВУ Я З СТРІЙЦЕЮ СВЯТОЮ Й – ТРЕТІЙ У РОДИНІ!
А БАТЬКОВІ Й ІСУСОВІ ВКЛОНЯЮСЯ ЩОДНИНИ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)