Натрапивши на перепону, шляхів здолання безліч є,
Не треба розвертати коней, а спробуй-но знайти своє.
Кидатися об стіну лобом є теж не завжди добрий хід,
А відійти поміркувати та дослідити все як слід.
Подумати, чому бар'єр цей став перешкодой на шляху,
Чому з усіх реакцій Він викликав таку?
Чому цього боїшся? І звідки йде цей страх?
Із чого він складається? Чи є це повний крах?
Якщо страхи справдЯться, що будеш ти робить?
Від страхів тоді стане полегше відступить...
Заглянути у вічі тому собі на дні,
Всміхнувшись рушить далі до мрії вдалині...
Людину, що важлива,лиш поряд уяви,
Вона для тебе мовби рятунку острови.
Тепер на перешкоду по-іншому дивись:
З цікавістю і радістю - як ви колись зійшлись:
"Що з себе ти являєш? Я - твій спостерігач."
Частіше більше бачить сторонній спглядач.
Спокійно, без емоцій зумій аналізувати,
Роботи аж ніякої собі не додавати,
'
Свідомості секрети здолання перешкоди
Сама проблема вкаже безпечні переходи.