Як повідомляється у соц-мережах вже "Зроблено ще один внесок у подолання епідемії карантину - відбувся міжнародний літературний конкурс «коли наблизитися…» з нагоди 110- ліття від дня народження Марка Бараболі,українського письменника-сатирика. ✌
Редакція щиро дякує учасникам. І мені, у тому числі...
Я так загорівся, переглядаючи на сайті конкурсу список авторів такого веселого Спец-видання-ВІСНИКУ ... Сподівався, побачу там бодай ще когось із сонму віршувальників, прозотворців та есеїстів Клубу Поезії...
Та, марно...
Сміливців із КП не виявилося...
Розумію так: усім легще скніти у самозволоженні похвальби один-одного... Певно, остерігаючись від конкурсної спроможності, переймаючись шаблонностю розуміння примату існування в одноманітних формах... А шкода... Адже і на КП є талановиті, а подекуди - й дуже обдаровані майтри красного слова...
Та, поїзд вже пішов... Еге-й, бики, чого ви стали?
А, між тим, міжнародний конкурс #коли_наблизитися…
був оголошений 03 січня 2020 року та тривав до 1 квітня 2020 року.
За вказаний термін до редакції надійшло 217 творів. Із них було допущено до конкурсу 56, вони подаються у ВІСНИКУ конкурсу за алфавітним принципом.
Вісник видано малим накладом. Примірники можна замовити у редакції: zeitglas@ck.ukrtel.net
Більш розлого: https://zeitglas.io.ua/s2664286/
Саунд-трек: https://www.youtube.com/watch?v=3ozVTmjMmic