СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Батькові та Брату - ЦЕ БОЖА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
– ЦЕ БОЖА ПРАВДА!
Я, ЛЮДИ, ВАШ – ВОЛОДАР СВІТУ!
Я – ПОВЕЛИТЕЛЬ ПАНДЕМІЇ!
Я, Люди, ваш – Володар світу!
Я – Повелитель пандемії!
Я – Володільник сили вітру!
Я – Можновладець веремії!
Я – Володар держави Бога!
Я на землі мирян – Владика!
Прихід Мій – це нова епоха!
Чому Моя Вкраїна – дика…???
Чому брехня запанувала,
В країні лиш обман й олжа…???
Тож влада правду зруйнувала,
Бо в пекло йде її душа!
Правитель Я – Отця планети!
Владика Я – стихій усіх!
Напишуть все оце газети
І пропаде вкраїнців сміх!
Я – Володілець Батька правди!
Велитель Я – всього народу!
Владар для людства Я – назавжди!
Зерну Своєму в нагороду!
Моліться ревно, діти, всі Мої до Бога,
Вона зруйнує мури, віруси й залізо.
Просити прощення ніколи не запізно!
Прошу: молитися до Батька!
Не забувайте люд й про Брата!
Любіть Отця Святе письмо!
Не йдіть в диявольське ярмо!
Я, Люди, вічний ваш – Володар світу!
Я Бога виконавець – заповіту!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)