В одному місті можна жити
Та бачитись на рік лиш раз,
А друг на іншім континенті
Щодень вітає в скайпі Вас.
Не є проблемой відстань довга,
Де Ваш комп'ютер в мережі,
І слів з десяток теплих й гарних
Частіше друзям Ви скажіть...
Бажання вчасно розділити
І радості і смутку пил,
Життя проблеми й нагороди
Віддать тому, хто є Ваш Тил.
Хай буде радісніша зустріч
Без пристроїв і всіх дротів,
Як тільки трапиться нагода
Тому, хто так цього хотів.