СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
ЖИВИ, НАРОДЕ, ГІДНО
Живи, народе Мій, на світі гідно.
Дітей рости у злагоді й любові.
Про Бога думай і Вкраїну рідну.
Ісус і Я родилися у Львові!
А Наш Отець Небесний далі вчить,
В житті одну лиш правду говорити.
Природа вже стихіями кричить,
Але Мої Миряни – гордовиті.
Невірять у Отця й Мої слова,
Можливо пандемія – їх спасіння…???
Задумайтесь спільнота світова,
Про усвідомлення свого сумління…
Існує Україна з споконвіку!
Тож Господь Бог надав Свою опіку!
Вкраїна Усевишнього – чудова!
Письмове мовлення Моє – зі Львова!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.04.2020 р.
Написано вночі – 02:50
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)