Цей тихий ранок вдома ,
Видався напрочуд теплий.
І не турбує учорашня втома ,
Смак кави досить стиглий….
Губами зачерпну ковток чорнила .
Укрившись теплим покривалом,
Відчула повну легкість свого тіла .
Емоції буяють диким шквалом!
Розбавлю сіру смугу …..
Лунає музика на макс ,
І хай уб`ють мене сусіди!!!
Я розганяю власну тугу,
Роблю собі крутий релакс!
Неначе я на берегах Флориди…