"Зітреться все немов рукою
Спливає лік, не навпаки...
Берізка біла вже з корою
На вітах каркають круки
Кує зозулина, щось знає
Від дятла відлітає треш
Життя мов суховій палає
В труну навряд чи що візьмеш
Ото й живи! Кохай довідку!!!
Не треба штучних перепон
Відайся в руки чоловіку
Візьми у люблячий полон
І зацвітуть в душі троянди
Пісні полинуть залюбки
Серце відправиться у мандри
Зів'ють гніздечко голубки...
Стели сьогодні життя килим
Йди навпростець, хоч по воді
Обов'язково тільки з милим
Бог посміхнеться лиш тоді"
автор: Анатолій Урюпін