День в ніч виварюється.
Прістук і прізвон гулок.
Це трамвай ввалюється
У офонаревшій провулок.
Дорога мене качає
І на ногах колодка.
Це гріхів триває
Бухгалтерська проводка.
Гадаю, крiзь важке, по казковому,
Що створили сталіністи.
Танцюють в угарі занедбаному
Безпритульні «комуністи».
Нікому бур'ян вискубати
В інтелігентських грядках.
Чорносотенців прішібать,
Що б'ються в припадках.
Добренькі, в честі, слабенькі.
Русиш - культуріш!
Взяв би за горло вас, солоденькі,
І тихо сказав: «А хуліш».
2000 р.