За цю хвилину, за цей день,
За мою доню, всіх людей,
За цю весну, за це життя,
Я Богу дякую щодня!
За перші квіти в квітнику,
За соловейка у садку,
За тепле сонце, вітерець,
За доброту людських сердець!
Щаслива я й життю радію,
І сумувати вже не смію,
Попереду усе життя,
Щасливе й світле майбуття.
І на душі весна, і в серці,
Слова мої прості й відверті,
Навколо варто озирнутись,
До Бога серцем навернутись.
А завтра буде новий день!
В котрому радість ми знайдем.
В житті радіймо кожній миті,
Для нас дороги всі відкриті.
Хай принесе весна всім щастя,
Усе задумане хай вдасться!
Рідним, близьким посміхнімось,
Щиро Богу помолімось!