Хто думає про тебе? Так як я,
Сидить у тиші, підібгавши ноги,
Хапає ротом темряву з вікна,
І сходить з розуму від нападу тривоги?
Хто думає про тебе так як я?
До всього байдуже, бо ти постійно снишся.
Шепоче хто вночі твоє ім'я,
Обкладинку зриваючи, як з книжки,
З душі? І тріпотять метелики в чиєму животі?
Від щастя очі хто з тобою закриває?
І що там зараз відбувається в житті
Твоєму? Я чому цього не знаю?!
Хто ще ридає, бо причина тому ти,
В самотності своїй ламає пальці,
І пише іноді самій собі листи,
Щоб заспокоїтись і прокидатись вранці?
Хто дивиться на тебе, так як я,
Бентежачись, ховає сірі очі?
І в темряві нічний твоє ім'я
Хто пристрасно і лагідно шепоче?