Чи не набридло
Вам брехати, брехуни?
Про злочини, яких
Насправді не існує?
Про стан речей,
Який є зовсім інший?
Про ту особу,
Що ну зовсім інша
Є? Про далекі країни,
Незнаючи про них?
Про нешвидкий кінець,
Якого буть-не-буде?
Про смерть, по втрату
Долі - чого насправді ніт?
Про Сонця
Катастрофу, яку
Ми не застанем?
Ми ж так не знать
Нічого, воно-то
Є неправда.
У світі є брехня,
Невиправдана часом,
Ненависті пора
Її обожествляє,
А ми у ній виживать
Стараємось щодня,
Боротися з брехнею -
То, значить, всім
Доводити те право
У світі виживать.