Нам дуже важко жити,
Для нас відкрито багато доріг,
Ми не вміємо по-справжньому любити
Кожне наше діло - гріх.
Ми рано пізнали що таке біль,
Нам її показали
Ті, що завжди сипали на рану сіль,
Ті кому ми все життя довіряли.
Ми порчені інтернетом діти
І усе заборонене пробували не раз,
Нас дуже важко зрозуміти
І можна почути від нас багато образ.
Ми просто діти 21-го століття,
Діти у яких розбиті серця,
Діти, які ще не досягнувши повноліття
Відчули справжній смак життя.