Сховати хочу твій блиск світу
В туманах кригою речей
Щоб не збагнув ніхто, що літо
Наше не згасло, що очей
Палахкотіння, цвіт акацій
Ароми, бджіл гудіння рій
Відволікають хтивість рацій
Від двох сердець, від наших мрій
Дельфіни бризами овацій
Вглиб неба пастори надій
Звуками поруч в чорній папці
Тримають контурами крій..
Овали, глибинки, - чисті
Падають олівці..
Як я в кольоровім намисті
На пальці, твої, оці....
Сховати хочу..