Звучить мені знайомий вже мотив.
Прислухалась уважно... Так згадала!
За час такий узнав він коректив,
Послухать знов, однак, я побажала.
Лунала музика приємна, ніжно,
Мурашками пройшлась по тілу в такт.
Картинку уявила цю побіжно,
І довго в забутті сиділа так.
Пливло перед очима тепле літо,
І квіти забивали мені дух.
І в час такий хотілось так любити,
І серце защеміло від порух.
Ось музика лилася вже тихіше,
Та згадкам не було іще кінця.
Усе я уявляла якравіше,
І ожила немов картинка ця...
Яка ж чуттєва Ваша душа до музики і до любові,
якщо Вас так зворушила і заворожила назавжди.
А може то такі приємні спогади, яких ніколи не забути? Щастя Вам Надійко, і нехай Господь посилає Вам такі незабутні моменти життя якомога частішще.
Дякую, Андрію,за ваше добре серце..Та життя складається не тільки з хороших моментів...Бувають - різні..Хочеться згадувати тільки хороше, та пам"ять береже чомусь і те, що не варте того...