Те, що добро завжди перемагає зло,
В людей звичайно викликає певний сумнів.
Бо в їхньому житті такого не було.
Було все навпаки. Я розумію сум їх.
Але лише добро насправді править всім.
Добро злу геть не поступається ніколи.
Ви не погодитеся з твердженням моїм.
Проте я бачу це правління скрізь навколо
Як мовчазний та животворний сік життя,
Як пульс любові в цім соку, незримий оком.
Такою справжня дійсність є для сприйняття,
Яке завжди пульсує в унісон з цим соком.
25.11.2019, Київ