Якщо поваги ви не маєте до себе,
Немає почуття поваги до людей –
До вас кохання справжнє й щастя не прийде –
Лише такий вердикт вам проголосить Всесвіт.
Або, як в соціально-побутовім світі,
Байдужим будете й поблажливим до зла,
То швидко станете байдужим до добра, –
Це безконтрольно станеться і непомітно.
Забути можна зло лише тоді, як кривдник
Розкаявся щиросердечно в скоєних ділах,
Інакше зробить підлість він іще не раз,
І не лиш вам, –
підтверджує життя невпинно....
18.03.2014