Зорі падати не хочуть. Ліхтарі, немов маяк. Як забути твої очі, Не збагну чомусь ніяк. Тільки вітер, дощ дорога, Як сказати все вживу? Знову дивлюся під ноги, Сам до себе говорю. Грію душу — теплий светр, І молюсь, щоб випав сніг. Не відходь навіть на метр, Я люблю твій щирий сміх. Зорі падати не хочуть, Засинай, кохана С'ю. Вже втомились твої очі, Тобі ніч віршами в'ю. 05.11.19 ©Стася (Максим Стаськів) (Maksym Staskiv)
ID: 855616 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 23.11.2019 10:05:59 © дата внесення змiн: 23.11.2019 10:05:59 автор: Моряк
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie