Пробачте нам хлопці, простіть нас Герої,
За те, що ішли ви під кулі без зброї….
А ми дар великий цей не оцінили,
Щодня Україні ламаємо крила!
Ви там, на Майдані, за волю лягли,
Щоб краще майбутнє всі мали, а ми…
В гризоті щоденній за «Зе» і за «По»
Із нас переможцем не вийде ніхто!
Забули у сварках ми про головне:
ВІЙНА НЕ СКІНЧИЛАСЬ! ВІЙНА ЩЕ ІДЕ!
І там, на гарячім шматку України,
Квіт нації гине. Квіт нації гине!
Ми ж чубимось тут…. Можновладці і раді,
Бо можуть спокійно сидіти у владі,
А ще … Україну потроху здавати….
І їм не пече наший біль і солдати,
Що більш не повернуть додому… А ми!
Не всі, та з нас більшість не бачить війни…
В гризоті щоденній за «Зе» і за «По»
Із нас переможцем не вийде ніхто!