З святом Дмитра !
З днем ,Ангела Дмитра!
Хай свято,налиє вина.
З'єднає ,друзів у колі...
І вітання линуть святкові.
З святом ,тебе Богине Деметра !
До ніг,поклоняюсь за земні дари.
Листопад,одягаєш у теплий светр
І про квітучі весни співають явори..
З БОГОМ ВОСКРЕСАЄ ДУША
Квітнуть зорі немов волошки у полі
Осяюють,Чумацький шлях у темну ніч.
Місяць,малечі співає колискові
зорить,крізь прозору шибку до їх віч.
Люлі,люлі...спи дитятко доранку!
І нехай сняться ,тобі казкові сни.
Пробудеться,сонечко на світанку
У долонях,принесе сонечко весни.
Подарує,з роси запашні квіти
Поведе,у гай трави духм'яні
У дібровах,усміхнеться красне літо
І насолодять,ягоди полум'яні.
Хай буде життя прекрасне на землі!
Щебече соловей у стоголоссі.
Зростають ,щасливі діточки малі
І дозріває,зерно добра у колоссі.
Воскресає, дух....відроджується життя.
Жайвір,божа пташка молиться Богу.
Пахучий ладан,елей приймає дитя
У далекі краї,відкриваються дороги.
М .Чайківчанка.