Я в іі серці кригу розтоплю,
Я розтоплю іі всього двома словами,
Я ій скажу:" Тебе люблю",
Й не буде більш зими між нами.
Я в іі серці кригу розтоплю,
Притисну до грудей так ніжно-ніжно,
Вогонь кохання в грудях запалю,
В сумну, холодну зиму сніжну.
Я в іі серці кригу розтоплю,
Цілунком вуст іі, вустами,
Зірку кохання запалю,
Яка світитиме роками.
Я в іі серці кригу розтоплю,
Для неі в небі зіронька засяє,
ІІ навік, щасливою зроблю,
І вона ніжно серцем покохає.
Я в іі серці кригу розтоплю,
Для неі взимку сад розквітне,
Я докажу як я люблю,
І личко зробиться привітним.
Я в іі серці кригу розтоплю,
І засія веселка над землею,
На вівтарі в коханні присягну,
Й навік назву іі моєю.
Так щиро і закохано Андрію! Такі слова не одній крижаній королеві розтоплять серце!!! Дуже гарно, ніжно і чарівно!!! Щастя вам, любові і всіх земних благ!!!