Цигарка,
парк,
півпляшки віски.
Останій лист на клені, чорний весь
І мжичка моросить, немає де присісти
Ще й ти життям вже заблукала десь.
Ковток,
затяжка,
це вже пянство
В мізках невтомно паше мій двійник.
Чого мовчав коли у блядство,
Моє життя змінилося у той рік.
Гулянки,
бари,
дивна популярність
І хриплий голос нижче ще осів.
Незчувся як за місяць зникла
З однокімнаття твоя ніжна тінь.
І ніби би ни нічого, якось стерпів
Перегорнув відносин лист,
Але із кожним днем лиш віски,
Стирало у очах моїх твій лик.
Останій лист лиш стрепенувся й впав.
Останнє па зробив із вітром.
Я випив залишки бухла і встав
Із лави мокрої,
вже осінь не розквітне.