Як почуття свої не розгубити,
І як в любові вік свій прожити?
Навчи нас, Господи,
В собі Тебе любити.
Як зі стражданнями
І немочами своїми
Нам жити?
Як важко їх бува
В своє життя прийняти,
І навіщо даються вони -
Нам й не знати.
Та без них
Життя це не прожити.
А жити треба,
Щоб осягнути
Таємницю неба
І щастя зміст збагнути.
І суджено долею
В любові нам бути.