Я люблю свою Батьківщину,
Я люблю рідну хатину,
де плекають доньку і сина,
де живе щаслива родина!
Я крилом змахну і полечу,
Як та ластівка з далеких гір.
Любіть село, співаю я, ледь не кричу,
Любіть село, любов'ю аж до зір.
***
Там душа в колисці родилася,
Там тепло і трепет аж до сліз.
Куди б дорога твоя не звилася,
Згадай село, людиною де ти зріс.
А я люблю піони у саду,
А я люблю, як пахне мамин хліб
І я нікуди звідси не піду,
Ні в яку пору і частину діб.
Як я ж погляну на своє село..
Та в мене ж серце у грудях танцює
Зеленим шовком наче обросло,
Село моє ромашками хвилює.
***
Там душа в колисці родилася,
Там тепло і трепет аж до сліз.
Куди б дорога твоя не звилася,
Згадай село, людиною де ти зріс.