Не лишай мене одну посеред поля,
Я загублюся без тебе, просто знай,
Потемніє світ навколо, з ним - і доля,
Я молю тебе, благаю, не лишай!
Бур'янами знову стану, чи землею,
Вкриюсь пилом, павутинами, слізьми,
А так хочеться побути ще твоєю,
Лиш з тобою, а не з іншими людьми.
Не лишай мене одну, я тут загину,
Тут вітри, тут вічний морок, самота,
Я для тебе з квітів виклала стежину,
Через відстань, заборони і літа...
***