Кружляє ніжно листопад,
Вже листя загубили клени.
За горами чекає снігопад,
А осінь малює дивні гобелени.
Щастям промайнув ще один рік,
Додав у скроні сиву волосинку.
Я наче, вже й дорослий чоловік,
Однак мрію упіймати юну сніжинку.
Ой ці мрії, як закохано кружляють,
Здіймають в небо бурштинове листя.
Килимами доріжки вистеляють,
Несуть у душі добрі благовістя.
Листопад, падолист панує вже сьогодні,
Здійняв з садів золотий наряд.
Ранками йдуть дні холодні,
Вони завершують свій обряд.