Для когось я смішна й дивакувата,
Для когось - загадкова і сумна,
Для когось я серйозна, складнувата,
Для когось - недосяжна глибина.
Для когось я близька, своя, кохана,
Для когось я далека, мов зоря,
Для когось романтична і жадана,
Для когось лиш листок з календаря.
Комусь завжди цікава і потрібна,
А хтось лиш тільки глянув - і забув,
Комусь в одну хвилину стала рідна,
А хтось за кілька років не відчув.
Хтось грубо відштовхнув мене подалі,
Ножем встромилась в душу гіркота,
Та все проходить і пройдуть печалі,
І знов чиясь зігріє доброта.
***